Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε! Πριν διαβάσετε οτιδήποτε μέσα σε αυτό το site, καλό είναι να γνωρίζετε μερικά πράγματα!

Αυτή η σελίδα είναι ένα σατιρικό και χιουμοριστικό blog που στοχεύει στη σάτιρα προσώπων, καταστάσεων και γεγονότων από την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Κύπρου, της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Σε καμία περίπτωση το site αυτό δεν είναι ειδησεογραφικό και τα άρθρα που παρουσιάζονται εδώ είναι προϊόν επινόησης, για αυτό και δεν πρέπει να συγχέονται με αληθινές ειδήσεις! Μοναδικός στόχος είναι η έκφραση των συγγραφέων και η ψυχαγωγία των αναγνωστών. Για αυτό ακριβώς το λόγο, δεν χρειάζεται να μας επισημαίνετε ότι οι "ειδήσεις" μας είναι ψεύτικες. Το ξέρουμε ήδη.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι στόχος του site δεν είναι σε καμία περίπτωση η προσβολή, συκοφάντηση ή εξύβριση προσώπων, δημοσίων ή μη, ούτε ομάδων ατόμων, ούτε οργανισμών. Απλώς είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι βασικό χαρακτηριστικό της σάτιρας είναι η υπερβολή. Γενικότερα, να ξέρετε ότι αντιπαθούμε το χυδαίο, υβριστικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό και εθνικιστικό λόγο.

Όσον αφορά την πνευματική ιδιοκτησία, παρακαλώ μην κλέβετε τα κείμενά μας! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα μοιράζεστε με τον κόσμο σε όλα τα social media, αλλά με αναφορά στην πηγή! Πιο εύκολα ακόμα, έχουμε φροντίσει να έχουμε για σας κουμπάκια, για να μοιραστείτε τα κείμενά μας! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας! Φήμες λένε ότι όσοι έχουν δοκιμάσει να κλέψουν τα κείμενά μας, εμφάνισαν τριχοφυία στην πλάτη και τριχόπτωση στο κεφάλι, οπότε ξανασκεφτείτε το. Αν πάλι εντοπίσατε οτιδήποτε που σας φαίνεται να έχουμε κλέψει εμείς (εξαιρετικά απίθανο - αλλά λέμε τώρα!), παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα!

Η ανωνυμία όσων γράφουν σε αυτό το blog, αποτελεί μέρος της ελευθερίας της έκφρασης και προστατεύεται νομικά.

Καλή περιήγηση και καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου