Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ούτοπος: το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του ΔΗΚΟ για τις βουλευτικές!

Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος)
Το μεγαλύτερο ίσως μεταγραφικό μπαμ των τελευταίων χρόνων στο πολιτικό σκηνικό ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ΔΗΚΟ! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της σελίδας μας, ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κώστα Κυριάκου, γνωστό σε όλους μας ως Ούτοπο, με σκοπό να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές!

Έδωσαν τα χέρια
με τον Ζαχαρία Κουλία
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ φαίνεται πως έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο! Μετά από τις ηχηρές μεταγραφές Μάριου Ματσάκη και Ζαχαρία Κουλία, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του κόμματος δεν φανταζόταν ότι τα μπαμ θα είχαν και συνέχεια! Πόσο μάλλον ότι η συνέχεια αυτή θα ήταν του πολιτικού βεληνεκούς και εκτοπίσματος του κ. Ούτοπου! Πρέπει να σημειωθεί ότι το επίτευγμα της επανένταξης στο κόμμα των δύο πολιτικών "πολυβόλων", Μάριου Ματσάκη και Ζαχαρία Κουλία, πιστώνεται προσωπικά στον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο.

Παλαιότερο στιγμιότυπο
του Μάριου Ματσάκη
Ειδικότερα, σε σχέση με το θέμα Ούτοπου, ο κ. Παπαδόπουλος απέφυγε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις, σημειώνοντας λακωνικά ότι: "Θα προβώ σε δηλώσεις, όταν θα υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί επίσημα". Πηγές από το στενό του περιβάλλον τονίζουν όμως ότι ο κ. Ούτοπος ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των υποψηφίων που ο Πρόεδρος θέλει να προωθήσει και είναι ακριβώς ο υποψήφιος που έψαχνε το κόμμα για να ανεβεί επίπεδο! 

Οι αστραπιαίες κινήσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ φαίνεται πως έπιασαν τα εκλογικά επιτελεία των άλλων κομμάτων πραγματικά στον ύπνο, ενώ μετά τις σημερινές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη σελίδα μας αποκλειστικά, προβλέπουμε πως θα χάσουν τον ύπνο τους! 

Εμφανώς ικανοποιημένος
ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ
Μένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει αυτό το μεταγραφικό θρίλερ, αφού ο Ούτοπος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του. Ελπίδες εκφράζουν στελέχη του ΔΗΚΟ που πρόσκεινται στον Πρόεδρο ότι θα πει το ναι, πράγμα που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για το κόμμα του κέντρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει το ΔΗΚΟ με ένα τέτοιο όνομα στο δυναμικό του, ειδικότερα εάν αποφευχθούν περιστατικά καλπονοθείας, όπως αυτά που είχαν αναφερθεί σε παλαιότερες εκλογικές διαδικασίες που συμμετείχε ο κ. Ούτοπος.

2 σχόλια: