Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κλήση για δοκιμαστικά έλαβε από την Ferrari ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους


Το ενδιαφέρον της πασίγνωστης φίρμας σπορ αυτοκινήτων Ferrari φαίνεται να προσέλκυσε η οδηγική συμπεριφορά του βουλευτή Λεμεσού Ανδρέα Θεμιστοκλέους!

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι επιδόσεις του γνωστού βουλευτή δεν πέρασαν απαρατήρητες από την μεγαλύτερη ομάδα αγώνων της Formula 1. Ειδικός απεσταλμένος της ομάδας, υπεύθυνος για το Τμήμα Ανίχνευσης Ταλέντων, δήλωσε εμφανώς κατενθουσιασμένος στη σελίδα μας:

"Τέτοιες επιδόσεις μέσα σε δρόμους με τροχαία κίνηση δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ήρθα στην Κύπρο για να μελετήσω καλύτερα το προφίλ του υποψηφίου, με στόχο να εξεταστεί αν συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούμε. Αν το σκεφτείτε εξάλλου, αυτή η εκκεντρικότητα, η υπερβολική ταχύτητα σε δρόμους που χρησιμοποιούνται από το κοινό, με αυτή την κάποια αδιαφορία, θα ήταν ιδανικό για όλους αν έφευγε από τους δρόμους σας και έμπαινε σε μια αγωνιστική πίστα!"

Τέλος, ειδική αναφορά έγινε από τον εκπρόσωπο της Ferrari για το θέμα του μουστακιού του κ. Θεμιστοκλέους, θέτοντας τον προβληματισμό του αν θα είναι βολικό με το κράνος, τα μικρόφωνα κλπ. γεγονός που ίσως απομακρύνει το ενδεχόμενο αποδοχής της πρότασης, όσο δελεαστική κι αν είναι, αφού όπως είναι καλά γνωστό, το μουστάκι του δεν θα του είναι εύκολο να το αποχωριστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου