Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από εξειδικευμένα ιατρικά τεστ περνάει ο Ζαχίντ! Ανησυχία στο ΑΠΟΕΛ!

Είναι καλά στην υγεία του ο Γκαγιάς Ζαχίντ; Αυτο το ερώτημα φαίνεται να βασανίζει όλους στον Αρχάγγελο κατά τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει απο εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις κατά τις προηγούμενες ώρες ενώ σήμερα το πρωί έχει περάσει από αξονικό τομογράφο! Τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερη ανυπομονησία σε ολόκληρο το πορτοκαλί οικοδόμημα καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Την αφορμή για τις εξειδικευμένες αυτές εξετάσεις έδωσε ένα σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο που παρουσίασε ο ποδοσφαιριστής στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ με τη  Νέα Σαλαμίνα. Συγκεκριμένα, ήταν μία ανύποπτη φάση στο 29ο λεπτό, όταν ο Νορβηγοπακιστανός λιποθύμησε αναπάντεχα ενώ κρατούσε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή της  Νέας Σαλαμίνας!

Μπορείτε να δείτε το τραγικό συμβάν στο πιο κάτω βίντεο από το 1'35'' μέχρι το 1'50'':


Ευτυχώς για τον ποδοσφαιριστή, η αντίδραση από τον διαιτητή του αγώνα ήταν άμεση, αφού σφύριξε αμέσως με στόχο να μπορέσουν να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή! Χωρίς την άμεση αντίδραση του διαιτητή, κανείς δεν ξέρει ποια θα μπορούσε να είναι η κατάληξη αυτού του συμβάντος, αφού σε τέτοια περιστατικά η  άμεση παροχή πρώτων βοηθειών είναι σωτήρια.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον διαιτητή του αγώνα, κ. Κώστα Ψευδιώτη, προέβη σε αποκλειστικές δηλώσεις προς τη σελίδα μας: "Είδα καθαρά τον ποδοσφαιριστή να χάνει ξαφνικά τοέδαφος κάτω από τα πόδια του και να σωριάζεται φαρδύς πλατύς στον αγωνιστικό χώρο! Ευτυχώς, κατέχω και δίπλωμα πρώτων βοηθειών και αντιλήφθηκα αμέσως τη σοβαρότητα του περιστατικού. Σφύριξα αμέσως, έδειξα με το χέρι μου τον ποδοσφαιριστή για να εντοπισουν και οι υπόλοιποι το πρόβλημα και έτρεξα γρήγορα προς το μέρος του για να ελέγξω αν είχε σφυγμό! Πρώτο μου μέλημα πάντοτε είναι η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου!"

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της  σελίδας μας, για το περιστατικό αυτό, η ΚΟΠ εξετάζει ενδεχόμενο να προβεί σε ειδική βράβευση στον κ. Ψευδιώτη, όπου θα του απονεμηθεί η Πορτοκαλί Σφυρίχτρα, μία από τις μεγαλύτερες βραβεύσεις που μπορεί να λάβει Κύπριος διαιτητής. 

Από την πλευρά μας, να ευχηθούμε να βγουν οι εξετάσεις του ποδοσφαιριστή καθαρές και να μην είναι αυτό το λιποθυμικό επεισόδιο η ένδειξη για οτιδήποτε σοβαρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου